14. oktobar - Objekti

KVALITETNO, FUNKCIONALNO, MODERNO…

Preduzeće “14. Septembar” d.o.o. dugi niz godina visokim standardima izgradnje nudi jedinstven koncept života: komfor i prijatnu atmosferu kako u Podgorici tako i na crnogorskom primorju.

Naše preduzeće ima za cilj da svojim kvalitetom dokaže da su naši objekti koje ste izabrali za Vaš budući dom vrijedni novca koji ste uložili, a mi ćemo kroz profesionalni pristup poslu dokazati da ste napravili pravi izbor.

Za imperativ imamo zapadne standarde poslovanja, visok kvalitet izgradnje i završne obrade, poštovanje rokova i potpunu posvećenost zahtjevima kupaca, tj. budućim korisnicima.

Višegodišnje iskustvo, stručno znanje I poznavanje tržišta čini nas pouzdanim za ostvarivanje Vaših ciljeva u oblasti stvaranja životnog prostora.

O reputaciji Preduzeća “14. Septembar” d.o.o. iz Podgorice ponosno svjedoče projekti koje smo realizovali na području Crne Gore. Pri razvoju lokacije poseban akcenat stavljamo na uspostavljanju ravnoteže između prirodnog okruženja i novoizgrađenog objekta, korišćenjem modernih tehnologija i alternativnih izvora energije, stvarajući tako zdrav i kvalitetan prostor za život I rad.

Danas je Preduzeće “14. Septembar” d.o.o. poslovni sistem koji odgovarana potražnji širokog spektra zahtjeva i visokog kvaliteta gradnje stambenog i poslovnog prostora.


IZDVAJAMO OBJEKTE :